Welcome!

Nyt on viimein aika kirjoittaa ensimmäinen postaus. Olen lykännyt tämän kirjoittamista ihan liian kauan! Päätin kertoa tässä ensimmäisessä tekstissä vähän itsestäni.

Olen 20-vuotias ja kotoisin Porista. Olen lukenut muiden blogeja ja ajatellut pitkään oman perustamista. Nyt viimein sain kipinän, kiitos siitä kuuluu ihanalle ystävälleni. Blogini sisältö tulee keskittymään elämääni, ja lähinnä siihen kuinka yritän tasapainotella koulun, työn ja harrastusten kanssa. Aikaisemmalta ammatiltani olen vaatetusompelija, mutta nyt päätin lähteä opiskelemaan parturi-kampaajaksi. Koulutus kestää kaksi vuotta ja ainakin tässä vaiheessa tuntuu että se on erittäin tiivis aikataulu.

Olen aina ollut kiinnostunut hiuksista ja erityisesti tykkään tehdä kampauksia.

Ompelen ja suunnittelen vaateita niin paljon kun vain ehdin. Niistäkin on tulossa myöhemmin omat postauksensa. Rakastan sitä että voit luoda juuri sellaisen vaatteen kun itse haluat ja etenkin sitä että se vielä istuu oikein. Olen törmännyt niin moneen ihanaan vaatteeseen joka ei loppujen lopuksi istu päällä ollenkaan. Nyt pystyn itse mahdollistamaan sen että  itselle ja asiakkaille tehdessä vaatteen istuvuus on hyvä ja vaate sekä näyttää että tuntuu hyvältä käyttäjänsä päällä. Olen innoissani päästessäni jakamaan nämä asiat kanssanne.

Väkertelen myös välillä kaikenlaisia askartelujuttuja, postailen myös niitä tänne ohjeiden kera.

Kiitos kun luit tekstin! Tule lukemaan myös seuraava postaus!

 

Vastavirta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *